Producten ook voor thuis!

Salon Marianne gebruikt de Mineral Care produkten. De firma Intercosma is in Israël eén van de meest bekende producenten van de huidverzorgingsproducten van de Dode Zee en neemt een prominente plaats in overal in de wereld. In eigen geavanceerde laboratoria zijn zij erin geslaagd om de zeer unieke geneeskrachtige samenstelling van de modder en het water te verwerken tot hoogwaardige huidverzorgingsproducten, die afgezien van het feit dat mensen met huidproblemen er baat bij kunnen hebben (haaruitval, roos, extreem droge huid, eczeem, psoriasis, eeltvorming en status post huidkanker) zeer geschikt zijn voor de verzorging van iedere huid. De producten van Mineral Care zijn door een onafhankelijk instituut als hypo allergeen getest en bevonden en zijn dierproefvrij.

Voor langdurig en optimaal resultaat, kunt u de producten van mineral care ook thuis gebruiken

Basic-line De basic line is speciaal ontworpen om de huid te hydrateren en voor elke huidtype geschikt.

Mineral care SPA Deze producten hydrateren en gaan de huidveroudering tegen en geeft de huid een algemeen gevoel van welbehagen.

Bio active care Bio active care is gebaseerd op Argireline, dat de spanning in het gezicht vermindert en zichtbaar uitdrukkingslijntjes en rimpels corrigeert.

Men’s line De men collection is ontwikkeld om de mannenhuid te hydrateren, te kalmeren, te beschermen en de celvernieuwing te bevorderen.